This project has moved. For the latest updates, please go here.

Few images loading as blank

Dec 9, 2014 at 7:21 PM
Edited Dec 9, 2014 at 7:22 PM
Hey man, welcome back!

I have 3 different images that when loaded up through Magick.net go completely blank

At the one the Magick.net causes exception with error containing:

Corrupt image `' @ error/png.c/ReadPNGImage/4030

However all these 3 images being viewed with a browser or windows photo viewer work just fine, or if loaded as Bitmap in C#/VB work fine as well

Can magick.net be made to support these type of images? I can email them to you if you think it can be done..

Thanks in advance!
Coordinator
Dec 10, 2014 at 7:08 AM
Not back yet, but will be next week. It looks like the png library has problems reading those file. I will have to take a look at them to see if I can fix reading them. I don't remember if you have my e-mail but if you don't contact me through CodePlex and I will reply you next week.
Dec 10, 2014 at 7:20 AM
dlemstra wrote:
Not back yet, but will be next week. It looks like the png library has problems reading those file. I will have to take a look at them to see if I can fix reading them. I don't remember if you have my e-mail but if you don't contact me through CodePlex and I will reply you next week.
Ah, ok, enjoy your holiday!

I will hit you up some time next week..
Dec 16, 2014 at 3:15 PM
Are you back already so I can send you few samples of the problemable images?
Coordinator
Dec 16, 2014 at 3:39 PM
Yup, you can e-mail me them.
Dec 16, 2014 at 4:27 PM
dlemstra wrote:
Yup, you can e-mail me them.
I just emailed them to you

Thanks!